Üzleti tájékoztató

Hogy tudsz ezzel pénzt keresni?


Az ajánlásodra érkező partnerek vásárlásai után jutalékot kaphatsz. Minden partnerünk, aki már vásárolt tőlünk valamit, jutalékra jogosulttá válik egy meghatározott időre.

Ha ebben az időben az alattad lévő hálózat tagjai vásárolnak, akkor a vásárlások után Te jutalékot kapsz, ami akár több százezer Forint is lehet havonta.


Minden terméknek van egy meghatározott pontértéke. A jutalékot a pontérték alapján az alábbiak szerint fizetjük ki:

1. szint:PÉ x 5
2. szint:PÉ x 10
3. szint:PÉ x 5
4. szint:PÉ x 10
5. szint:PÉ x 5
6. szint:PÉ x 10

Nézzünk egy példát:

 • Regisztrálsz és vásárolsz egy terméket, ami 30 pontot ér (ez 3.000 és 10.000 Ft közötti összeg lehet terméktől/szolgálatástól függően).
  Ezzel a vásárlással 90 napig biztosítottad a jutalék jogosultságodat, tehát ha alattad a hálózatodban valaki vásárol, akkor a fenti táblázat szerint jutalékot kapsz.
 • Elmeséled a barátaidnak a lehetőséget. Közülük hárman csatlakoznak és vásárolnak 30 pont értékben terméket. Az első szinten öttel szorozzuk a pontértéket, tehát mindhárom barátod vásárlása után 30x5 = 150 Ft jutalékot kapsz. Összesen 450 Ft-ot.
 • A barátaid is továbbadják a lehetőséget másoknak és mivel sokan szeretnének élni az ingyenes honlapkészítési lehetőséggel, ezért sokan csatlakoznak. A példánkban mindhárom barátodhoz még hárman. Ez összesen kilenc ember a második szinten. Itt a jutalékszorzó tíz. Tehát a 30 pontot tízzel megszorozva 300 Ft jutalékot kapsz mindenki után.
  9 x 300 = 2700 Ft a jutalék a második szinten.
 • A harmadik szinten folytatódik a történet, itt már 27-en csatlakoznak. A jutalék összesen 4.050 Ft
 • A negyedik szinten már 81 új partner csatlakozik. A jutalék pedig már 24.300 Ft
 • Az ötödik szinten 243 partnerrel számolhatunk. A jutalék 36.450 Ft
 • Végül a hatodik szinten lesz 729 partner. A vásárlásaik után járó jutalék pedig 218.700 Ft lesz.

Így összesen a hat szinten felépülő hálózat vásárlásai után Te 286.650 Ft jutalékot kapsz. Ami nem is olyan rossz cserébe azért, hogy a barátiadnak felkínáltad, hogy legyen ingyenes, reklámmentes honlapjuk.

 1. Hálózat felépítése: A hálózati partnerek ötször hatos csoportot építhetnek maguk alatt. Ez annyit jelent, hogy a közvetlenül csatlakozó emberek száma maximum öt lehet. Természetesen bárki hozhat ötnél több csatlakozót. De az ötödik csatlakozó után a többiek már a lentebbi szintekre kerülnek, attól függően, hol van szabad hely (ahol nincs még meg az öt közvetlen csatlakozó).

  8x.hu - honlapszerkesztő partnerhálózat
 2. Jutalék jogosultság és a jutalék mértéke: Minden partner, aki már vásárolt valamit a vásárlás pontértékétől függően egy meghatározott ideig jutalékra jogosulttá válik, tehát az alatta felépülő hálózatban történő vásárlások után jutalékot kap. Ez az alábbi elosztásban valósul meg:
  8x.hu - honlapszerkesztő partnerhálózat
 3. Pontrendszer: Minden terméknek van egy pontértéke. Ez termékenként változó. Pl. egy .HU végződésű domain név pontértéke 30 pont.
 4. Vezetői bónusz: Minden közvetlenül ajánlott partner után, aki eléri az 500.000 Ft havi jövedelmet, a jövedelmének a 30%-a.
  Minden második szintű ajánlott tag után, aki eléri az 500.000 Ft havi jövedelmet, a jövedelmének a 20%-a.
  Minden harmadik szintű ajánlott tag után, aki eléri az 500.000 Ft havi jövedelmet, a jövedelmének a 10%-a.
  A vezetői bónusz csak azok után a tagok után jár, akit Te ajánlottál. Akit nem Te ajánlottál, hanem a felsővonaladon valaki, de a regisztrációnál szoftver alád rakta, utánuk nem jár.
 5. Kifizetések: A jutalék kifizetések havonta egyszer történnek. A jutalékot számla ellenében tudjuk kifizetni. Ha nem veszed fel a jutalékot, akkor azt halmozzuk addig, amíg kéred. Ha még nincs vállalkozói igazolványod, vagy céged, akkor azt is megteheted, hogy addig gyűjtöd a jutalékodat, amíg össze nem gyűlik annyi, hogy megérje kiváltani a vállalkozóit vagy alapítani egy céget. Jutalékminimum 15.000 Ft. Ezt el kell érnie a jutalékodnak ahhoz, hogy kifizessük.

Miért választották ügyfeleink a 8x.hu honlapkészítőt?
" Azért választottam a 8x.hu honlapkészítőt, mert egyszerű a szerkesztése. A kezdőknek is bátran ajánlom, mert akik nem jártasak a honlap szerkesztésben, azok is a videó segítségével, profi honlapot tudnak szerkeszteni. "
Kripnerné Rózsa
" A szerkesztő kezelhetősége, a reklámmentesség, a jól megválasztott fődomain (8x) miatt. Az elején befojásolt a kereseti lehetőség is.. "
Rózsa Zoltán
" Mert a honlapkészítő varázsló segítségével, könnyen el tudtam készíteni a honlapomat. A megjelenés (háttér) is tetszett, hogy szines. "
S. Zs.
" Szimpatikus a marketingje és hogy foglalkoznak a regisztrálóval. "
Udvardi Robert
" Mert ingyenes, reklámmentes, és úgy készíthetem el a honlapot, ahogy szeretném. "
Zs. M
Rólunk mondták
" Csaba az internet-marketing "Leninje": végre a tömeg számára tesz elérhetővé egy olyan fontos marketing eszközt, ami eddig csak a pénzes cégek kiváltsága volt. Szó szerint forradalmi lépés - a többség biztos a mi oldalunkon lesz! "
" Nos, sok remek húzást láttam, de zseniálisat keveset. Márpedig ez egy döbbenetesen zseinális project. Ingyen weboldal. Ráadásul úgy, hogy nem fizetsz érte, hanem pénzt keresel vele? Yess! "
Nicholas Viktor
Sok-sok weboldal tulajdonosa
" Csaba, amire készültsz, az minden ésszerű határon túlmegy és ezzel együtt zseniális. Graulálok! "
Surányi Ferenc
www.vhklub.hu
" Nagyon tetszett az ötlet már indulástól (ezért is vagyok itt). Nagyon jó, hogy vannak ilyen emberek, akik segítenek a kezdőknek. "
Zoltán
" Imádom, imádom, imádom! Fantasztikus lehetőség mindenki számára. Nekem azért fontos, mert kezdő vállalkozásom van, ahol nagyon fontos az, hogy mennyi kiadásom van! Ez az oldal nem csak költségkímélő, hanem még bevételem is lehet belőle. Ez szuper! "
Katalin
" Jómagam nem vagyok számítógép guru, ezért is örültem ennek az oldalnak, mert a "kisember" nyelvezetén íródott és érthető. "
Klára
" Briliáns ötlet, kár hogy nem nekem jutott szembe. "
Nándor
Elkészült honlapok listája
Állás, munka Állatok Autó-Motor Divat Egészségügy Ékszer,óra
Ezoterika Felnőtt témák Film és TV Gyermekek Ingatlan Közigazgatás
Magán Mobiltelefon Művészet Oktatás Szabadidő, hobby Számítástechnika,internet
Szolgáltatás Szórakozás Társadalom és kultúra Tudomány Üzleti élet Zene