Szeretnél egy profi ingyen honlapot, percek alatt, szaktudás nélkül?
Itt a megoldás:“Díjmentes, reklámmentes, egyszerűen kezelhető honlapkészítő.”

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! Ebben mi segítünk a kezdőknek oktató videókkal, és tudásanyaggal a honlapkészítéshez.

Igényeld ingyenes honlapodat most!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Jelszó:
Jelszó ismét:
Mi érdekli jobban: Eredményes honlap készítése
Üzleti lehetőség
Meghívót küldte: Horváth Tamás
Kérem a honlapom
  • 8x.hu ingyen honlap előnyei
  • 8x.hu weblap előnyei
  • honlapkészítési szolgáltatások
  • Honlapkészítési tréning, google online marketing kurzus és profi online vállalkozói tanfolyam

Persze ilyenkor mindenkiben felmerül a gondolat:
" Ez túl szép, hogy igaz legyen. Ingyen lehet egy honlapom? "

Mielőtt azt gondolnád, hogy valami huncutság van a dologban, elmagyarázom, hogyan tudjuk megvalósítani azt, hogy neked valóban díjmentes és valóban reklámmentes legyen a weboldalad:

Megkapod tőlünk egy forint ráfordítás nélkül az oldalad, cserébe csak annyit kérünk, hogy négy hónapon belül ajánld tovább három másik embernek, akik szintén regisztrálnak és ők is megkapják ingyen a saját weblapjukat.


Oké, ez mind szép, de ha senki nem fizet, akkor miből lesz itt bevétel?

A websitehoz vásárolhataók kiegészítő szolgáltatások a 8x.hu/shop -jában. Mint pl. saját domain név (www.sajatnev.hu), postafiók, nagy méretű tárhely, hírlevél szoftver, oktatóanyagok, infótermékek, tanfolyamok, szoftverek.

Olyan termékek és szolgáltatások, amelyek hasznosak lehetnek egy vállalkozás számára, ha eredményes honlapot szeretne készíteni és fenntartani.

Ezeknek a megvásárlása nem kötelező. A díjmentes oldalért csak annyit kérünk, hogy ajánld tovább a lehetőséget másoknak is. Ha Te nem vásárolsz, akkor lehet, hogy majd a barátaid, vagy az ő barátaik fognak vásárolni. Erre 4 hónap áll rendelkezésedre és ezzel biztosíthatod magadnak hogy a türelmi idő lejárta után is reklámmentes maradjon az weboldalad.


"Az ingyenes honlapért csak annyit kérünk, hogy ajánld tovább a lehetőséget másoknak is."

Így tudjuk megoldani azt, hogy neked és másoknak is ingyen, reklámmentesen biztosítsunk weboldalt, de meglegyen a bevételünk, amiből ezt fenn tudjuk tartani.


Miért választották ügyfeleink a 8x.hu honlapkészítőt?
" Azért választottam a 8x.hu honlapkészítőt, mert egyszerű a szerkesztése. A kezdőknek is bátran ajánlom, mert akik nem jártasak a honlap szerkesztésben, azok is a videó segítségével, profi honlapot tudnak szerkeszteni. "
Kripnerné Rózsa
" A szerkesztő kezelhetősége, a reklámmentesség, a jól megválasztott fődomain (8x) miatt. Az elején befojásolt a kereseti lehetőség is.. "
Rózsa Zoltán
" Mert a honlapkészítő varázsló segítségével, könnyen el tudtam készíteni a honlapomat. A megjelenés (háttér) is tetszett, hogy szines. "
S. Zs.
" Szimpatikus a marketingje és hogy foglalkoznak a regisztrálóval. "
Udvardi Robert
" Mert ingyenes, reklámmentes, és úgy készíthetem el a honlapot, ahogy szeretném. "
Zs. M
Rólunk mondták
" Csaba az internet-marketing "Leninje": végre a tömeg számára tesz elérhetővé egy olyan fontos marketing eszközt, ami eddig csak a pénzes cégek kiváltsága volt. Szó szerint forradalmi lépés - a többség biztos a mi oldalunkon lesz! "
" Nos, sok remek húzást láttam, de zseniálisat keveset. Márpedig ez egy döbbenetesen zseinális project. Ingyen weboldal. Ráadásul úgy, hogy nem fizetsz érte, hanem pénzt keresel vele? Yess! "
Nicholas Viktor
Sok-sok weboldal tulajdonosa
" Csaba, amire készültsz, az minden ésszerű határon túlmegy és ezzel együtt zseniális. Graulálok! "
Surányi Ferenc
www.vhklub.hu
" Nagyon tetszett az ötlet már indulástól (ezért is vagyok itt). Nagyon jó, hogy vannak ilyen emberek, akik segítenek a kezdőknek. "
Zoltán
" Imádom, imádom, imádom! Fantasztikus lehetőség mindenki számára. Nekem azért fontos, mert kezdő vállalkozásom van, ahol nagyon fontos az, hogy mennyi kiadásom van! Ez az oldal nem csak költségkímélő, hanem még bevételem is lehet belőle. Ez szuper! "
Katalin
" Jómagam nem vagyok számítógép guru, ezért is örültem ennek az oldalnak, mert a "kisember" nyelvezetén íródott és érthető. "
Klára
" Briliáns ötlet, kár hogy nem nekem jutott szembe. "
Nándor
Elkészült honlapok listája
Állás, munka Állatok Autó-Motor Divat Egészségügy Ékszer,óra
Ezoterika Felnőtt témák Film és TV Gyermekek Ingatlan Közigazgatás
Magán Mobiltelefon Művészet Oktatás Szabadidő, hobby Számítástechnika,internet
Szolgáltatás Szórakozás Társadalom és kultúra Tudomány Üzleti élet Zene