Gyakori kérdések

Mit jelent a 8x.hu?
A név kiválasztásánál az elsődleges szempont az volt, hogy rövid - 2, max 3 karakteres - legyen. Ez azért volt fontos, mert a készülő honlapok címében benne lesz a 8x.hu is ilyen formában: honlapnev.8x.hu (Megjegyzés: természetesen vásárolható saját domain név is, amiben nem lesz benne a 8x, csak a választott cím ilyen formában: www.honlapcim.hu ) A másik szempont az volt, hogy a cím kimondva könnyen érthető legyen és ne lehessen félreérteni, ha pl. telefonban mondja valaki.

Az ingyenes honlapnak mik a paraméterei?
50 MB tárhely használható a fájlok és a szöveg feltöltésére (ezen több könyvnyi szöveg és akár több száz kép elfér)
30 oldal készíthető
50.000 látogató fogadható évente

Már meglévő domain nevemet tudom-e használni az 8x.hu-val elkészített honlapomhoz?
Igen. Ehhez a domain név átregisztrálása szükséges. Csak ebben az esetben használható a domain név a 8x.hu-val készített honlaphoz. Az átregisztráláshoz kérem lépjen be a webirodába, majd ott a SHOP-ba, majd rendelje meg a szolgáltatások közül a domain név átregisztrálását (figyeljen oda, hogy magyar, nemzetközi vagy európai domaint regisztrál-e át!) A megrendelés után megkap minden szükséges információt az átregisztráláshoz.

Az általam meghívott emberek nem közvetlenül alám kerülnek, hanem 2. vagy 3. szintre. Miért?
Az 5x6-os mátrix így épül fel. Mindenkinek 5 közvetlen partnere lehet. Az utánuk csatlakozók már ajájuk kerülnek. Természetesen az Ön által meghívott partnerek az Ön csoportjába kerülnek. Ha betelt az Ön 5x6-os mátrixa, akkor megnyílik az Ön 6. szélessége és az Ön által hozozz új partner már közvetlenül Önhöz csatlakozik. Miért jó ez? Az Ön által meghívott új parnerek az Ön regisztrált partnerei alá kerülnek. Ezáltal a partnerek csoportja akkor is épülni kezd, ha esetleg nem aktívak. Ez motiválni fogja őket arra, hogy ők is nekilássanak a csoportépítésnek, mert látni fogják, hogy működik a dolog.

Mikor és hogyan kapom meg az összegyűjtött jutalékot?
Minden hónap végén összesítjük a pontokat, kiszámoljuk a jutalékot és amennyiben az eléri a minimumot (ami jelenleg 15000 Ft) a jutalékszámla megírását követően, a következő hónap 15-ig átutaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.

Mi szükséges ahhoz, hogy megkapjam az összegyűlt jutalékot?
A webirodában a profil menüpontra kattintva (jobbra fent) meg kell adnia a számlázási nevet és címet, valamint a bankszámlaszámot, ahová a jutalékot kapni szeretné. A megadott adatok alapján mi leellenőrizzük, hogy a vállalkozás vagy a cég létezik-e, és ha rendben van, akkor kiállítjuk Ön helyett a számlát és utaljuk a jutalékot. Amennyiben nem gyűlt össze annyi jutalék, ami kifizethető, a jutalékot nem veszíti el, hanem az átmegy a következő hónapra és addig gyűlik, amíg eléri a kifizethető összeget.

Megkaphatom-e valamilyen módon az elvesztett jutalékot?
Nem. Azért nevezzük elvesztett jutaléknak, mert elveszett, tehát már nem kapható meg. Ezért érdemes minél hamarabb vásárolni a szolgáltatásaink közül, hogy az épülő csoportban történő vásárlások jutalékai ne vesszenek el.

Hol találom a domain regisztrációhoz szükséges dokumentumot?
Innen letöltheti: http://8x.hu/domain.doc De mielőtt kitölti és elküldi nekünk, mindenképp lépjen be a webirodába, azon belül a SHOP-ba és ott rendelje meg a domain nevet (ha ezt még nem tette meg). A regisztrációt csak a megrendelés és a regisztráció díjának beérkezése után UTÁN indítjuk el.

Hogyan tudom a megvásárolt e-mail postafiókot használni?
Az e-mail címek használatához szükséges valamilyen levelezoprogram, amely képes POP3 alapú postafiókokat kezelni. Ilyen például az Outlook Express, Eudora, Netscape Messenger, Incredimail, Opera illetve a The Bat. Levél fogadás (POP3) POP3 szerver címe: pop3.mediacenter.hu Felhasználói azonosítóként a teljes email címet kell megadni, jelszóként a postafiók jelszót. Levél küldés (SMTP) SMTP szerver címe: az Ön internetszolgáltatójának saját SMTP szervere. Ha ezt nem tudja megállapítani kérdezze meg az internetszolgáltatójának ügyfélszolgálatát. Webmail felület: http://webmail.mediacenter.hu

A csoportomból eltűntek az inaktív partnerek? Miért?
A regisztráció után a partnernek három napja van arra, hogy megerősítse a regisztrációját a válaszlevélben kapott linkre kattintva. Amennyiben ezt nem teszi meg, a negyedik napon automatikusan törlődik. Ezután visszatenni nem tudjuk. Ha mégis szeretne partner lenni, akko újra kell regisztrálnia. Ha nem érkezik meg a visszaigazoló levél, akkor írjon egy e-mailt a [email protected] címre, amiben kéri a megerősítést és mi megerősítjük azt. Fontos, hogy az e-mailt arról az címről küldje, amit a regisztrációnál megadott. Ne a felsővonal írja a levelet, hanem maga a regisztráló személy a saját e-mail címéről. Csak ebben az esetben áll módunkban megerősíteni a regisztrációt.

Hogyan tudok vásárolni?
A webirodában kattintson a SHOP ikonra. A shopban kövesse a megjelenő utasításokat, amelyek segítenek a megrendelésben. A megrendelés elüldése után válaszlevélben megkapja a fizetéshez szükséges információkat. FONTOS! Ne utaljon soha megrendelés nélkül! A megrendelés nélküli utalásokat azonnal visszautaljuk. A megrendeléseinek részleteit (megrendelt szolgáltatások és azok státusza) később is megnézheti a shopjában.

Mire kell figyelni az utalásnál?
Az utalásnál pontos összeget utaljon. Ne kerekítse az összeget sem fel, sem le. Tehát ha az összeg pl 7900 Ft, akkor ennyit utaljon és ne 8000 ft-ot! Amennyiben külföldről utal, figyeljen oda a költségekre, amit a bank az utalásnál levon. Csak abban az esetben áll módunkban a szolgáltatást teljesíteni, ha a teljes összeg beérkezik hozzánk! A hiányosan beérkező utalásokhoz tartozómegrendelést csak akkor teljesítjük, ha a hiányzó összeg is beérkezik. Jutalékra is a teljes összeg beérkezését követően válik jogosulttá. A megjegyzéshez MINDIG írja be az Ön felhasználói azonosítóját (ID), valamint a megrendelés azonosítóját, amit a megrendelés után kap meg a visszaigazoló e-mailben. A felhasználói azonosító nélkül érkező utalásokat azonnal visszautaljuk!

Hol találom meg a Domainregisztrációs Szabályzatot?
Az alábbi címen:
www.domain.hu/domain/szabalyzat.html

Regisztráltam, de nem kaptam visszaigazoló e-mailt. Mit tegyek?
Kérem, hogy írjon egy levelet a [email protected] címre arról az e-mail címről, amit a regisztrációnál megadott. Ebben kérje a regisztráció megerősítését és kollégánk megerősíti azt. Csak abban az esetben tudjuk megerősíteni, ha az e-mail cím megegyezik. Kérem ne írjon más nevében, csak Ön, a saját e-mail címéről.

Miért választották ügyfeleink a 8x.hu honlapkészítőt?
" Azért választottam a 8x.hu honlapkészítőt, mert egyszerű a szerkesztése. A kezdőknek is bátran ajánlom, mert akik nem jártasak a honlap szerkesztésben, azok is a videó segítségével, profi honlapot tudnak szerkeszteni. "
Kripnerné Rózsa
" A szerkesztő kezelhetősége, a reklámmentesség, a jól megválasztott fődomain (8x) miatt. Az elején befojásolt a kereseti lehetőség is.. "
Rózsa Zoltán
" Mert a honlapkészítő varázsló segítségével, könnyen el tudtam készíteni a honlapomat. A megjelenés (háttér) is tetszett, hogy szines. "
S. Zs.
" Szimpatikus a marketingje és hogy foglalkoznak a regisztrálóval. "
Udvardi Robert
" Mert ingyenes, reklámmentes, és úgy készíthetem el a honlapot, ahogy szeretném. "
Zs. M
Rólunk mondták
" Csaba az internet-marketing "Leninje": végre a tömeg számára tesz elérhetővé egy olyan fontos marketing eszközt, ami eddig csak a pénzes cégek kiváltsága volt. Szó szerint forradalmi lépés - a többség biztos a mi oldalunkon lesz! "
" Nos, sok remek húzást láttam, de zseniálisat keveset. Márpedig ez egy döbbenetesen zseinális project. Ingyen weboldal. Ráadásul úgy, hogy nem fizetsz érte, hanem pénzt keresel vele? Yess! "
Nicholas Viktor
Sok-sok weboldal tulajdonosa
" Csaba, amire készültsz, az minden ésszerű határon túlmegy és ezzel együtt zseniális. Graulálok! "
Surányi Ferenc
www.vhklub.hu
" Nagyon tetszett az ötlet már indulástól (ezért is vagyok itt). Nagyon jó, hogy vannak ilyen emberek, akik segítenek a kezdőknek. "
Zoltán
" Imádom, imádom, imádom! Fantasztikus lehetőség mindenki számára. Nekem azért fontos, mert kezdő vállalkozásom van, ahol nagyon fontos az, hogy mennyi kiadásom van! Ez az oldal nem csak költségkímélő, hanem még bevételem is lehet belőle. Ez szuper! "
Katalin
" Jómagam nem vagyok számítógép guru, ezért is örültem ennek az oldalnak, mert a "kisember" nyelvezetén íródott és érthető. "
Klára
" Briliáns ötlet, kár hogy nem nekem jutott szembe. "
Nándor
Elkészült honlapok listája
Állás, munka Állatok Autó-Motor Divat Egészségügy Ékszer,óra
Ezoterika Felnőtt témák Film és TV Gyermekek Ingatlan Közigazgatás
Magán Mobiltelefon Művészet Oktatás Szabadidő, hobby Számítástechnika,internet
Szolgáltatás Szórakozás Társadalom és kultúra Tudomány Üzleti élet Zene